JS Advanced Exam 27.06.2020 - Pet Me
Здравейте,
Моля за помощ.
Решението на задачата: тук
Проблема е, че локално задачата си работи както е по условие, като отговаря на всички изисквания и са направени необходимите проверки.
В judge ми дава грешка, Unexpected error: Cannot read property 'children' of undefined, обаче аз като си тествам кода, приложението ми вади всики необходими елементи от target-ите.
Ще помоля както за примерно решение за 100/100 - така и за коментар, от къде идва проблема при мен.
Предварително Благодаря!!!
Поздрави!
Благодаря много!!! :) Е малко ми е тъпо, че от нищо - нещо, ама и в judge трябва да се пооправят разни неща. По-странно, че в addPet(), judge не хареасва функцията, но в другите функции не е проблем. Въобще не подозирах, че това е проблема, просто няма да я ползвам, въпреки, че ми спестява малко писане.
Здрасти, в момента и аз се мъча да изкарам повече от 25 точки на тази задача, макар, че в браузера работи. Подходът ми е малко по - различен и се чудя дали причината, че не взимам точките е в това, че вместо всеки път да създавам нов бутон и да трия стария, аз преобразувам един и същ и го местя. Като разлика между моето и твоето решение виждам единствено това, но след като е работещ вариант защо Judge не го приема? Би ли погледнал и моето решение и да дадеш мнение?
https://pastebin.com/WVYaaFvP
Честно да ти кажа, малко трудно се ориентирам в кода ти, поради липсата на променливи към които да закачаш разли1ните функционалности, но това си е мй проблем, при теб ми се струва, че в проверката за с това дали на дадена променлива дължината на стойоността е по-голяма от 0. Пробвай с типа на проверката който аз съм нправил.
Друг проблем на Judge е ако разчиташ на ДОМ манипулиране и достъп до елементите чрез bubling, а не директно селектиране. Поне при мен е имало проблеми с bubling при някой задачи.