Система за оценка на домашни
Здравейте!
Понеже все още сме горе-долу в началото, реших да попитам от сега. Дали е обмислена възможността в бъдеще да се създаде някаква система за оценяването на домашни, по която да се водят оценителите? Нямам нищо против домашните да бъдат оценявани от учащите, дори смятам, че е добра идея, но коментарите са под всякаква критика (повечето) и се замислих дали причината не е в това, че няма някакъв стандарт за оценката. Например минимум от изписани символи в коментара. Защото липсва ти еди-какво си не помага на никой, а и се съмнявам, че дори може да се счита за упражнение на оценяващия.
Поздрави,
lashkow
Ами не напълно да се премахне, но определено трябва да се помисли върху проблема. Евала правя на цялостната система, много съм ЗА промяната на старите соц. системи за обучение на студенти... И този университет е може би първия, който върви в тази посока. Но все още има доста неща, върху които да се помисли. Времето ще каже, аз съм оптимистично настроен. Като гледам време и средства не се жалят, така че може би трябва търпение. Все пак това не е магазин за хранителни стоки.