Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Щом има FirstName и LastName, то е ясно какво се прави когато искаме и MiddleName. А относно YEAR() драсни една заявка ще се радваме да видим как става...
Нарочно го споменах защото в записите има NULL MiddleName, което ако се съедини с FirstName, LastName ще изкара NULL и трябва да се заобиколи : Р
Ето ги заявките: http://pastebin.com/TBCLktpG
Това със SELECT REPLACE e извратено Хареса ми, къде го намери?Нещо не мога да му схвана синтаксиса обаче със всички тия вложени скоби. Аз ползвам COALESCE(value,'string', etc..), което връща първата не NULL стйоност в изредената поредица.Като му сложиш примерно COALESCE(t.Name,'NA') и при town = NULL връща 'NA' в колоната. ЦЪК
Иначе гледам, че има и някакви функции ISNULL(), IFNULL(), но не ми захапват на 2014-то.Може да са ги разкарали или да са ми бъгнати настройките на SQL SERVER-a