Колега от гр. Варна за решаване на задачи - C# Basics
Добър ден, искам да попитам дали има някой от гр.Варна, който има желание да решаваме задачи за приемният изпит март месец? :)
Добър ден, искам да попитам дали има някой от гр.Варна, който има желание да решаваме задачи за приемният изпит март месец? :)
Някой от или някой във Варна ти трябва? Защото аз съм от Варна... но живея в София :)
Здравей, колега аз съм от Варна и имам желание да решаваме задачи заедно. Имам известни ограничения откъм време, но пък при желание от двете страни можем да измислим вариант. Единствено проблем би било ако има големи разлики в знанията ни. Поздрави!
Аз също съм от Варна и имам желание да решаваме заедно задачи. Проблема и при мен е, че работа и съм свободен само вечер след 18.00 ч. Най-малкото по скайп можем да си помагаме. Вие на какво ниво сте? Аз имам по-голям опит в графичната обработка а в програмирането хич ме няма.
Колега, аз също имам доста солиден опит в графичната обработка, но мисля, че ако има желание има и начин да станат неща с програмирането. Свободен съм предимно вечер, така че може да измислим нещо. Ако искаш да разменим някакви контакти и да се разберем.
Здравейте колеги ! Аз съм също от Варна.Сравнително нов съм в тази сфера, с голямо желание за развитие. През деня съм на лекции и упражнения и също като повечето, съм свободен след 18h. За конферентните връзки по Скайп съм ЗА, но бих предпочел да се събираме когато можем, на живо, за по пълноценно разбиране на материала !
Здравейте,
В скайп може да ме намерите с този имейл: svetliomu@gmail.com а номера на телефона ми е 0895313193.
Някой от вас има ли поне малък опит в C# и въобще програмирането? :)
PS. Това ми е номера в бинарен код: 110101010111010110010100101001 :D
Здравейте, аз съм по - свободен събота и неделя, това е моя скайп - gehuccc, да се разберем, с който желае :)
Здравейте,
и аз съм от Варна и съм повече затова да решаваме на живо заедно, отколкото през скайп. Моят скайп е: merkanto- След Мерканто има тире слято с Мерканто. Предлагам още другата седмица да се мятаме всяка вечер или минимум през вечер. Може в къщи, може другаде. Както прецените.
Някой, който е във Варна. :)
Е, в такъв случай не съм аз твоят човек. Но пък ако искаш пиши ми в скайп (има го в профила ми) и може да си помагаме от разстояние.
Успех :)