[Teamwork] Екипна работа по Web Fundamentals
Здравейте!
Искам да попитам дали вече е изтекъл срока за записване за екипен проект по Web Fundamentals - Feb 2015, понеже не ми излиза прозорец за записване, пък и нямам имейл.
Благодаря предварително!
Здравейте!
Искам да попитам дали вече е изтекъл срока за записване за екипен проект по Web Fundamentals - Feb 2015, понеже не ми излиза прозорец за записване, пък и нямам имейл.
Благодаря предварително!
До колкото знам записването трябва да бъде до Неделя включително, относно имейлите - май нямаше този път, поне аз не помня да съм получавал. Също така помня, че четох някъде из форума за това, че няма да има екипни проекти за онлайн студентите - не искам да създавам слухове или да спекулирам, напълно възможно е да не съм разбрал правилно. Най-добре се свързи със СофтУни и питай екипа - https://softuni.bg/contacts (Коментара на Filkolev)
Екипни проектни за онлайн студентите от ниво 1 има. Няма такива за записаните под формата на fast-track.
Благодаря ти!
Аз не съм онлайн, а присъствено. И аз разбрах, че ще бъде до неделя записването, но така и няма къде да потвърдя, че искам да участвам в екипен проект. И затова си мисля, че може би е изтекъл срока или има някакъв друг проблем.
Ако си записана присъствено обучение в ниво 1 - пиши на екипа през формата за контакти.
Но ако си записана само за този курс, доколкото разбрах няма да имате екипни проекти.