"Безплатния" курс по Digital Marketing and SEO - Безплатен?!
Здравейте,
Гледам ще има курс по Digital Marketing and SEO. Но до колко е безплатен той? Безплатен е да гледаме лекциите в YouTube или да идваме в залата? Или да дадем 200 лв за сертификат? Не е 20-30-50 лв, а 200!?
За това ли махнахте Ниво #2 Website Front End Developer!? За да можете да пускате курсовете и освен това, че сме дали 480лв, да дадем по още 200?
Защо не пуснете и Wordpress за по 200лв и да знаем поне да не даваме 480лв?
От 6 нива станаха 3-4. От няколко професии и уж избор какво да учим стана така, че всички да учат едно и също. И на всичко отгоре, това което махнахте от нормалните лекции (като се заплати 480лв) сега го добавяте за 200лв. До кога ще продължава това?
Като за начало БЛАГОДАРЯ за отговора.
Не мога да разбера само едно: как така е безплатен, а за да завършиш ниво 4 трябва да го минеш? Тоест ако не отида на един подобен курс, аз няма да завърша СофтУни, следователно съм задължен да отида на 5 такива курса. Те като са по 100-200 лв на изпит, това безплатно ли е?
Относно Ниво #2 Website Front End Developer, защо махнахте него? Защо не махнахте това което се учи сега и да оставите него? Как разбрахте кой какво иска да учи? Някаква анкета ли е имало? Аз ли не знам...
Някой хора (примерно аз, може и единственият да съм, но едва ли) дойдоха да учат нещо което искат, изведнъж то се маха от програмата и какво става, трябва да учиш нещо което те ти казват. Така аз изгубвам една година време. Защо не се предопреди в началото, че може да има промени, да се махат неща и тнт. Едва ли някой си е мислил, че от 6 нива ще станат 3-4 и, че ще се махат някакви професии и курсове. Сигурно всички сме си мислили, че ще се увеличат, но не и намалят.
Също другото интересно нещо е защо другите фаст тракове (примерно Unity) беще 50 лв изпита, а този е 100-200? Каква е разлиакта? На какво се дължи това?
Защо поне на "опитните зайчета" не им направите отстъпки, точно за това, че са "опитни зайчета". Да е за външни лица (които не са студенти) да са такива цените, разбирам, нормално е. Но и за нас ... малко в повече идва.
Ще се радвам да се отговори на тези въпроси, за да продължа и с другите :)
Благодаря.
Г-н Наков, благодарности за отговора. Тук се поражда един въпрос. Ако сега се запиша за даден специализиран курс и ако евентуално взема сертификат за него, то той причислява ли се към въпросните 5 избираеми курса или за да се причисли трябва да съм завършил ниво #3 (а засега съм завършил само ниво #1).
Специализираните курсове могат да се взимат не само в ниво #4, но и по-рано.