Критика - заключена тема [Useful Info] Regex.
Уважаеми колеги,
Изглежда съм се заблудил. Станах на 100 години и продължавам да не стоплям някои неща. Останал съм с впечатлението, че в SoftUni се стимулират хората да споделят получените знания и информация, което на мен ми харесваше много. Ето защо си направих труда да се опитам да бъда активен, до колкото мога, във форума. Забележете - не ми трябват точки, оценки а най-малко известност. /Моля, да бъдат заличени точките, свързани с активността ми във форума!!!/ Дали пък съм попаднал не в университет, а при буквоядците в данъчното?
Хора, събудете се!!!!!!!
Предполагам, че изисква технчиески ресурс, но дали няма начин да се направи опция във форума модераторът да слива темите, когато има такава? Или и да не ги слива, според мен е редно да даде линк към повтарящата се тема. И на мен ми направи впечатление, че прекалено често теми се заключват за щяло и нещяло.
В конкретния случай имаше сложен линк към друга тема, но не съм сигурен, че двете теми са еднакви.
Според мен трябва да има начин за комуникация с модераторите след заключване на тема (понякога не е ясно кой е заключил темата, иначе повечето си ги знаем вече и им имаме контакти). В отделни случаи наистина е прибързано заключването.