[Homework] Digital Marketing & SEO - “Подготовка към проекта”
Здравейте имам лека питанка... понеже не издържам и съм започнал домашното вече, а все още съм новак в използването на Prodvigator.bg мога ли да попитам след като въведа сайта си в сайта им ми излиза общ отчет ... там видях колко е видимоста ми.
Въпроса е тези
- Брой ключови думи в ТОП100
- Брой думи в ТОП1
- Брой думи в ТОП2-3
- Брой думи в ТОП4-5
- Брой думи в ТОП6-10
- Брой думи в ТОП11-20
- Брой думи в ТОП21-50
къде се виждат по - точно ?
Благодаря !
Това с графиката и сините колони го намерих :)) ,когато цъкна на пълен отчет по 152 ключови фрази в раздела КЛЮЧОВИ ФРАЗИ (ORGANIC) , там имам само 30 (иска ми платена регистрация) . На правилното място ли съм ?
И в екселската таблица на Брой ключови думи ,сбора от сините колонки ли да пиша или ?
За Google Analytics i Webmaster tools - нещата който трябва да се добавят/вградят в сайта може ли да го направи човека който се занимава с дизайна на страницата и има ли нещо специфично което трябва да му кажа за да не обърка нещо ?
Най - вече за кода от Google Analytics в коя страница трябва да го сложи, в началната, във всички или в който искам ?
Благодаря предварително.
Имаш вариант за безплатна 30-дневна регистрация или си чакай промо-кода от софтуни.
За Брой ключови думи според мен трябва да сложиш резултата от Organic Keywords горе в дясно, твойте явно са 152.
После се попълваш разбит резултата за топ 1, топ 2-3 и т.н.
Google Analytics и Webmaster tools се вграждат от програмистите или от дизайнера ако е по- в час - слагат се едни кодове и мета тагове. Не би трябвало ти да обясняваш, те си знаят.
Здравей,
Вивиан, къде да проверя трафика? Нещо не виждам? излизат ми само Organic keywords ..но трафика някакъв?
Поздрави
Благодаря предварително :)