Loading...
sonya.petrova1991 avatar sonya.petrova1991 5 Точки

Домашно - Оператори и изрази - Проблем с краен срок за качване на домашно

Здравейте,

вчера забелязах, че крайният срок за качване на домашното е: 14.04.2015 23:59:59.

Днес обаче системата не ми позволява да кача домашно и ми извежда съобщение, че срокът е изтекъл.

Бих искала да попитам дали още някой е забелязал този проблем или по скоро е мое объркване?

Благодаря!

Тагове:
JOHNY avatar JOHNY 196 Точки

Ако не се лъжа срокът бе до 14.04.2015 00:00:00, което ще рече, че е приключил със започването на деня.

Качването на домашно не е активно и при мен (бях го качил преди това), има само опция за оценяване.

Току що обаче срокът бе любезно удължен с още 2 дни.:)

Успех!

2
14/04/2015 12:00:59

Може и мое объркване да е..

При мен обаче продължава да стои съобщението "Срокът е изтекъл"

0

Грешката е моя. Явно са удължили срока на следващото домашно, а не това. Извинявай , че те подведох.

1

Да, забелязах и аз, че е на следващото домашно..

За съжаление съм изпуснала срока. 

0
divided.zero avatar divided.zero 1 Точки

А на ме при опит да си кача зипа с домашното ми дава следната грешка

Donewarning
  • failedHomework_005_SU_ConsoleInput.zip
    Максималният позволен размер на файла е 0 MB, а вашият файл е 0 MB голям.

Идеи?
0

Вероятно се опитваш да качваш във "Вход и изход от конзолата" (съдейки по името на файла по-горе).

При мен показва 2MB разрешен файл и вероятно става въпрос за пропуск, който е поправен (случва се лектора да пропусне размера на файла и тогава ти показва 0 MB разрешени).
Опитай пак и съм сигурен, че няма да имаш проблем.

1
rosen.totev avatar rosen.totev 5 Точки

И аз имам спомен, че крайния срок е 23:59:59 ч. на 14.04.2015 г. Отварям страницата да кача домашното преди малко и хоп изненада :( Взех да търся тук във форума, дали има и други изненадани като мен и явно не съм единствен...

2

Аз също бях страшно убедена, че срокът беше до днес вечерта...

Нямам представа дали някой админ може да реагира и да ни посъветва дали сме прави или сме се объркали.. и най-вече дали ще имаме възможност да качим домашното си до днес вечерта...

0
rosen.totev avatar rosen.totev 5 Точки

Извода за мен е че не трябва да чакам последния момент за предаване на домашно, защото мога да се прецакам :)  А дали ще имаме шанса да качим домашните или не, остава преценката на СофтУни.

1
anastassija87 avatar anastassija87 5 Точки

Срокът за всяко домашно е в полунощ преди деня с лекция. За съжаление 00:00:00ч ( което се изписваше до последния момент срещу домашно) не е подвело само мен.

А за домашното. По-добре да си разбрала материала, две- пет пропуснати точки не са фатални.

2

Така или иначе сте подкарали въпроса с пропуснатото домашно в тази тема, та защо да не извлечете максимума?

Ако имате желание - публикувайте решенията си тук ( с линк към pastebin например) и се ангажирам да съм един от тези, които ще го проверят. Наистина - няма да получите оценка, но ако все пак имате някъде грешка ще успеем да я намерим и за в бъдеще да не я допускате.

1
Fulkrum avatar Fulkrum 2 Точки

И аз съм сигурен, че срока беше 14.04.2015 23:59:59. За следващото домашно са дадени само 2 дена ?  Нещо наистина не е наред.

1

И аз видях 2-та дни, но ако се загледаш в самото домашно, ще видиш, че е "елементарно" на фона на досегашните.

Използват се Console.WriteLine, Console.WriteLine и прочее оператори, които вече си научил за да си напишеш предишните домашни.

Вероятно това е и причината срока да е по-къс.

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.