Нямате достъп до този ресурс
Здравейте , само аз ли го имам този проблем?
Здравейте , само аз ли го имам този проблем?
Не, от днес вече няма свободни ресурси! А 2016 Наков се кълнеше, че винаги ще са достъпни поне тези от основната програма.
Според новата политика на СофтУни всеки студент би трябвало да има достъп до нивото,което е стигнал+един предстоящ модул.
Колеги, споделям блога на Николай Костов (преподавател в направлението C#)- https://nikolay.it/?page=1
Тук има страшно много полезна информация- Hight Quality code, Алгоритми, Дата структури, Бази данни, някои неща от Уеб курса, игрите: "Змия" и "Тетрис", както и доста неща от Фундаментал модула.
Ники, твоя блог може би е най-добрия български блог за програмиране! Благодаря ти за него и не спирай да го развиваш!
В крайна сметка тези ограничения са логични
Всеки студент ще ползва това ,за което е заплатил
Успещен ден на всички бъдещи разработчици !!!!!
Това, че са спрели достъпа до ресурсите го разбирам, но не мога да разбера защо желаещите да закупят определем модул или курс по основната програма, трябва да закупят цялата пътека при положение, че не се интересуват от другите модули, т.е. за да закупиш Web модула, трябва да преминеш през всички останали модули като Basic, Fundamentals, advance и т.н.
В крайна сметка това така ли ще остане ?
На мен ми трябва да платя за някои от Professional Modules Не ми трябват fundamentals i basic.
Предполагам, че така ще е за напред... И на мен не ми допада, но продуктите са си на SoftUni и те определят правилата за тях, цените и начините им за ползване.
Оставете всичко останало, но са заключени дори курсовете от Basics, които са безплатни. Безмълвен съм.
Безплатен обяд вече няма.Може би трябва да си записал курса.
1. Курсът Programming Basics е напълно безплатен, освен ако нещо не се е променило преди последните 5-6 месеца, докато ме е нямало.
2. Безплатен обяд имаше и беше обещано, че това винаги ще бъде така. Но изглежда накрая материализмът винаги побеждава идеализма. Не ми е тъжно от факта, че се искат пари, разполагам с такива и съм ги давал без капка съжаление за всеки един курс, на който съм се записвал. Тъжно ми е, че ентусиазмът и алтруизмът, които Наков демонстрираше и които бяха доста заразителни за толкова много хора, изглежда се е трансформирал в чист комерсиализъм. Идеята за сплотена общност от български програмисти и това да станем "Силиконовата долина на Балканите" явно вече е умряла. Надявам се думите ми да са били разбрани правилно.
Как ще станем нова силиконова долина,като вече една година не можем да си изберем и правителство.Това са само смели мечти.
Looking for the same issue. Bumped into your thread. Thanks for creating it. Looking forward for solution.
Така е. До вчера гледах свободно курсовете , а днес влязох, но нямаше достъп. Жалко. Явно вече всичко се прави за пари.
Кълнял се е? Може ли да ми пратиш клип или публикация, че ми стана интересно?
“Съдържанието е толкова безплатно, колкото Уикипедия, и е за доброто на останалите хора. Плащам заплати на наши хора да произвеждат open source (“отворено съдържание”), което отива във фондацията и е свободно за разпространение и ползване. Например, ако Русенският университет иска да направи хубав курс по база данни, може да вземе нашия курс от А до Я – уражнения, домашни, курсови проекти, скриптове, видео… Той е публикуван на сайта ни softuni.bg. Вече има качени около 30 различни курса”, обяснява младият шеф.
https://ikarpress.com/softuni-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE/