Моите впечатления от Software University/ Основи на прогамирането/ Интензивен курс
Здравейте на всички!!!
Софтуерният университет е добро място да над градите уменията си и да навлезете в една нова среда.
Двете зали са добре оборудвани и са достатъчно широки за провеждане на лекции и семинари.
Ако нямате компютър в залите има и може да се запише да ги ползвате. Хората са много любезни и винаги ще Ви окажат съдействие.
Аз лично не можах да се справя добре на изпита днес и съм разочарован от мен и, че не съм се подготвил по-добре. Даже си помислих с толкова налични материали няма начин да не се справиш и да не изкараш добра оценка.
Кликах на резултатите и видях много хора, които имат 0 точки. Около 10 човека от 2-та проведени изпита имат по 400-500 точки и друго всичко е доста слабо представяне.
На което води моят въпрос:
Не мислите ли, че трябва да се промени нещо в начина на преподаване и материала да може да се възприеме по-добре?
Много пъти, когато сме имали лекция, а след това домашното въобще не отговаря на лекцията, която сме имали в същият ден.
Повечето знания, които човек трябва да натрупа е сам да си търси от интернет и каквото си научи това.
Надявам се да обърнете внимание за бъдещите студенти в университета за възприемане на материала по-адекватно.
Поздрави,
//Просто един потребител