Повторен курс за нулево ниво
Здравейте колеги,
Бих искала да се консултирам с вас преди да взема решение, все пак крайните срокове наближават. ( Не намерих подобна тема, затова отварям нова).
Интересувам се дали сега, след успешно взет изпит от нулевото ниво, е позволено отново да се запиша на нулевия курс, присъствено или онлайн, чийто срок изтича на 3-ти май.
Не съм доволна от постигнатия резултат и съм сигурна, че имам пропуски, които непременно трябва да се попълнят и утвърдят, преди да продължа уверено напред.
Доколкото разбрах оценката от сега взетия изпит се пази и е валидна за следващия прием, така че от тази гледна точка няма проблем.
Тъй като курсът от първо ниво ще се проведе за 6 месеца и ще се засегнат 4 компонента, с оглед на свободното ми време, няма да е достатъчно да наваксам с предишното ниво.
Моля за мнение и коментар!
Благодаря предварително!
Здравей , iliqvelkov!
Благодаря за бързия отговор. За съжаление отговор на предишен имейл не получих, а в момента никой не отговаря на съответния телефонен номер, затова написах съобщението си тук.
Относно твоя съвет за поправителна сесия. Да може, ако има. Но мисълта ми е повторно да се запиша на курса и да се явя на изпит, тъй като сегашния постигнат резултат не ме удовлетворява. Лекторите споменаха, че е възможно, но ако се запиша има ли шанс кандидатурата да не е одобрена. А сроковете за първо ниво и второ съвпадат. Което значи при едно евентуално отхвърляне, записването дори за първо ниво става невъзможно.
Благодаря отново !
Няма причина да не е възможно, щом и лекторите са потвърдили няма от какво да се притесняваш.