Плащане за Fundamental Level (ниво 1)
Колеги един бърз въпрос. Плащането включително и на 4 май ли може да стане, защото се забавих с изтеглянето и ако не сега трябва да търся съботна банка тъй като съм от друг град?
Колеги един бърз въпрос. Плащането включително и на 4 май ли може да стане, защото се забавих с изтеглянето и ако не сега трябва да търся съботна банка тъй като съм от друг град?
Защо не пробваш с EasyPay? Обикновено работят клоновете им и през почивните дни. Би трябвало да можеш и онлайн с EPay.
Здравей! Срокът за плащане на Fundamental Level е до 4 май, включително, тоест можеш да платиш и тогава, ако още не си. Имай предвид, обаче, че както са споменали колегите, банковите плащания се обработват малко по-бавно. Въпреки това, няма проблем. Когато получим плащането, ще бъдеш записан в първия курс от нивото - Advanced C#.
мисля за банков превод тъй като намерих една банка която работи съботата ;д . Ако сега ги дам на банката доколкото разбрах от форума има 2 дена през които тези пари стигат до SoftUni, ще се счетат ли дори и да пристигнат след 4 май?
Ако имаш възможност за EasyPay, ще е по-добре, тъй като го отчита в системата на СофтУни на момента.
Представяш ли си да платиш по банков път днес, плащането да бъде отчетено на 5-ти и от СофтУни да ти кажат "Сори, пич, изпусна срока, ако искаш ела септември?" :)
За щастие това не е държавната администрация, ще срещнеш разбиране при подобни извънредни случаи. Просто не е хубаво извънредните случаи да стават традиция.
Иначе и аз бих препоръчал EastPay пред банка. Но във всеки случай може да звъннеш един телефон в понеделник да питаш какво е положението с плащането.