Студенти от ниво едно - какво следва?
Понеже не съм много наясно с новата система, ще помоля някого да ми обясни какво предстои след курса по PHP. C# advanced ли ще е следващия курс или предстои нещо друго?
Понеже не съм много наясно с новата система, ще помоля някого да ми обясни какво предстои след курса по PHP. C# advanced ли ще е следващия курс или предстои нещо друго?
Следват след една седмица поправки. После почивка до началото на юни(не съм сигурен за точна дата) Когата Започва курса по ООП новото ниво 1 или fundamental модула. С тях ще минем през лекциите за да не сме на сухо по темата в Back-end Модула който започваме в средата на юни... пак не съм сигурен за точна дата.
Аз също имам няколко въпроса :
1. Как да презапишем 1-во Ниво ?
2. Ако презапишем първо ниво взетите изпити ще ни се смятат ли за взети (примерно TW & PS) ?
3. Ще имаме ли време да вземем новото 1-во ниво и да запишем Front-End модула още тази година ?
Сигурен съм, че в процеса на обяснение ще изкочат още въпроси, но ще съм много благодарен ако някой отговори на тези :) Благодаря предварително :)
Влизаш в профила си и от падащото меню-плащания.Там избираш ниво 1-презаписване.Трябва да се плати до днес.За признаване на изпитите не съм сигурен.
Нямам такава опция :)
Пиши на екипа и ще ти го добавят! Срокът е до 17.00ч днес!
Здравейте колеги, трябва ли да се заплати някаква сума за явяване на поправка/повишаване на оценката и ако да каква и до кога?
Аз също се интересувам.
Бих искал да попитам и за срока за заплащане на Back-end модула. Нали вече така се казва.
Аз също се присъединявам към питането за поправките за ниво 1 от Януари 2015: кои дати и в кои часове ще са (в "график на залите" все още няма такава информация) и как ще се заплащат?
А c# advanced какво го правим? 😃
За сега единственото, което можем е да ходим на лекциите на Fundamental модула през май. Най вероятно в някой курс от Front-End ще го вкарат... на мястото на html ще имаме официално курса по ООП. C# Advanced може на мястото на JSBasics... Макар че доколкото разбрах то advanced са регекси хеш таблици или нещо от сорта... които предполагам не са много различни от това което сме минали по Java, JS и PHP...Но това го казвам на база това което чух за курса, без да съм напълно наясно какво ще има