Тестова система от 09.MemoryManagament
Здравейте!
Как можем да достъпим отговорите на тестовата система след като сме я попълнили и е излязъл резултатът ни?
Поздрави!
Здравейте!
Как можем да достъпим отговорите на тестовата система след като сме я попълнили и е излязъл резултатът ни?
Поздрави!
Здравейте,
Можете да направите преглед на въпросите и правилните отговори отново в тестовата система. Ще се визуализира същият тест, но с бутон "Преглед". За тази възможност, обаче, имате срок от 24.06.2021г. до 02.06.2021г. включително (конкретно за тази конфигурация). Първо трябва да приключи срокът за полагане на теста и след това ще можете да го достъпите.
Поздрави
Днес опитах да стартирам тренировъчния тест и се оказа, че май съм пропуснал срока, има ли възможност все още да го направя?
На мен не ми се визуализира бутон "преглед" след края на теста. Или може би не съм разбрал. Да не би бутона да се визуализира след 02.06.2021г?
Здравейте,
Вие положили ли сте теста в срок? Възможно е да не Ви се визуализира, ако не сте го положили в посочения срок, понеже право за преглед имат само студентите, които са направили теста.
Поздрави