Общи въпроси за обучението, повишителни и още нещо
Здравейте, реших да задам няколко въпросчета, които не успях да разбера относно обуението ми.
Първия е относно повишителните. Доколкото разбрах има такива но, как и кога се пробеждат, струват ли нещо (това ме интересува понеже реших да се "съкратя" от рябота и да се отдам на ученето за 1 година. Вярно 3'ка на входящия и 3 от задачите дори и не успях да ги започна, но разбирах поне част от тях и определено ми се занимава с това)
Втория - Сертификатите се получават само ако покриваме изискванията (поне 5'ца на някои изпити?)
Третият - Сещам се, че имаше сайт за програмиране онлайн (безплатен - намерих няколко за по 30-40 евро на месец, но доста си е). Понякога не мога да използвам лаптопа и от телефона мога така да се обучавам.
Има ли колеги дистанционно обучение, които са стигнали поне до 2'ро,3'то ниво без да са се занимавали преди това с програмиране и без да повтарят :D
И последния, понеже сега започваме ниво 1, това означава че то ще приключи чак октомври. Ще има ли "лятна ваканция" за море или ще съчетаваме?