С колко невзети изпита може да се запише следващо ниво?
Здравейте,
на мейла получих съобщение, че с два невзети изпита може да се запише следващото ниво - "Както знаеш, в момента се провежда поправителната сесия за Ниво #1. След края на сесията, студентите с максимум два невзети изпита ще могат да продължат в следващия модул – Back-End. ", а в отговор на такъв въпрос alexandra.svilarova е написала "Важно!: В следващо ниво можеш да минеш само с 1 невзет изпит. Това означава, че ако след твоята поправителната сесия имаш повече от един невзет изпит, трябва да повториш нивото."
Сега кое важи?
Ами цитирал съм какво ми пише в мейла, пратен от Софтуни. "След края на сесията, студентите с максимум два невзети изпита ще могат да продължат в следващия модул – Back-End. " А по отговорите на въпросите, задавани във форума виждам друго. Моля някой, който е наясно да пише по-бързо, за да знам какво да правя. Утре е последният поправителен изпит.
Жорка, доколкото аз разбрах, нашето front end ниво, както и back end нивото, нямат задължителни изпити. Минаваме на кредитна система, тоест ако някой предмет не ти е интересен и нямаш желание да го учиш, просто го сменяш с друг през четвърто ниво. Предполагам, проблемни са единствено изпитите, които вече минават в ниво Fundamentals - ООП и КПК. Но предвид решението вече да се записва дори с два невзети изпита, и при най лошия възможен сценарий - не сме взели въпросните два изпита, би трябвало да можеш да запишеш Back End модула, ако не влачиш нищо от първо ниво. Просто ще трябва по-нататък да оправим ООП и КПК при такъв сценарий.