СофтУни конф - 26-28 юни 2015 - хотел Самоков, Боровец
Колеги, имаме дати и място за СофтУни конф юни 2015:
- Дати: уикенда 26-28 юни 2015
- Място: хотел Самоков, Боровец
Скоро ще пуснем регистрация. Още не сме готови с програмата.
Колеги, имаме дати и място за СофтУни конф юни 2015:
Скоро ще пуснем регистрация. Още не сме готови с програмата.
Колеги,
всички платили за конференцията, могат да се запишат в този списък, отнасящ се за пътуването към хотела.
Записвам се за early registration преди да е излязла програмата :D
+ 100 !
+1
Стига да успея пак съм с вас. Миналата беше много добра.
Приятели,
Датите са определени - 26 - 28 юни. Мястото също - хотел Самоков (Боровец). Плащането за конференцията е активно. Може да заявите плащането си от падащото меню в профила ви "Заплащане" и да изберете желания от вас пакет. Местата са ограничени (до 200 участника). Първите заплатили, ще бъдат записани първи. Повече информация за SoftUni Conf може да намерите тук.
Цени (не включват транспорт)
Горепосочените цени включват:
Важно: Лица под 18 години могат да присъстват с пълнолетен придружител или с писмена декларация от родителите, с която родителите поемат отговорността за тях по време на събитието (изтеглете шаблон за декларация).
Важно: Заплатена такса за конференцията не се връща, но може да бъде преотстъпена на друг участник.
Тъй като съм глупав, а предполагам и други хора са направили като мен, заявих и си платих една нощувка, но така и не отбелязах за коя вечер става дума :) Споделете как би било най-лесно за вас да си оправя бакиите :)
Здравей,
не се притеснявай. С всички, които са платили за една нощувка, но не са отбелязали датата, ще се свържем допълнително, за да я уточним. :)
Готово:)
Това не мисля че трябва да го има на страницата:
https://softuni.bg/trainings/seminars/details/1141
26-05-2015 21:04
Опитай с F12
Определено съм сляп :)
Първо провеих с firebug и изобщо не прочетох параграфа под хединга :D
Колеги, може ли да питам понеже до сега не съм бил на тези събития и не съм и в Университета, а вече си платих.
Трябва ли да нося някакъв документ за плащането?
Има ли шанс да си намеря място за пътуване в някоя кола в Петък ?
Аз ще тръгвам с кола от София в събота сутрин. Имам 3 места. Ако някой желае е добре дошъл :)
Здравейте,
Някой с кола, който тръгва в петък от София? Търсят се две места
Здравей,
Единствено ми трябва номерче на плащане или потребителско име. Не е нужно да носиш документ за плащането.
А относто пътуването, ще се оранизираме ли пак на групи с коли ?
Здравей,
Можеш да се запишеш в този списък.
Ако някой все още не се е записал, а иска, може да се оговри с мен да му прехвърля моето записване, което е от ранните (120лв). В профила ми има фейсбук.
Има ли някой, който ще пътува в събота сутрин и има свободно място? // В списъка виждам само хора, които ще пътуват в петък.