Задача "Labirint Dash" изолиране на елемент.
Здравейте колеги, Искам да ви попитам един глупав въпрос. Искам &nда хващам всеки път конкретния елемент и не се сещам как би станало.Излизам от масива и не хващам само един елемент. Благодаря за помоща, предварително! Това е кода ми до момента: https://github.com/Yavor2015/Labirinth-Dash/blob/master/Labirint%20dash
Извинявай нещо ако съм те обидил човече. Начинаещ съм и се опитвам да решавам задача. Просто питам. Благодаря за насоките.
Здравей Яворе,
Решението ти е започнато в съвсем правилна посока, до този ред включително:
case '>':
всичко би работило, може по-просто да се направи, но и това би работило чудесно. Иначе тази задача е за края на подготовка, не за начало. Ако все пак искаш да започнеш от нея - може да се подсетиш малко от решениeто дадено на този линк:
Подготовка за изпит - решения - Филип Колев
Катя,
Искам да използвам случая за да ти благодаря за отношението всеки път когато не само аз , но и някой изобщо зададе въпрос. За мен ти си пример не само като програмист , но и като човек. Надявам се скоро да се запознаем и на живо! Благодаря за съвета иначе. Знам го решението на Филип, исках просто да опитам сам, зациклих и потърсих помощ от приятел :)