Regex Offline
Някой може ли да ми препоръча програма която да има същата функционалност като сайта Regex101 и да не се нуждае от интернет.
Някой може ли да ми препоръча програма която да има същата функционалност като сайта Regex101 и да не се нуждае от интернет.
RegExr.com веднъж като го пуснеш бачка с JS на браузъра ти, така че няма нужда от нет. Проблемът е, че работи с JS, където по-малко неща се поддържат, съответно ако искаш да тестваш нещо по-зачукано няма да стане.
Ако специално за изпита питаш - интернет ще има, така че проблемът не стои.
Привет,
http://www.ultrapico.com/expresso.htm ако не се лъжа е безплатна, за платена има RegExBuddy. Има и други, всичките мисля, че ще ти вършат работа.
Поздрави,
Динко
Аз досега не съм ползвал онлайн подобни регекс помощници. Оше в началото попаднах на ето тази програма: Rad Software Regular Expression Designer 1.4....
За съжаление няма поддръжка и не правят нови версии, но досега не ми се е н алагало да я сменям
За изпита не се притеснявам, ама 8 часа във влака до София ще е хубаво да имам какво да правя.
Значи, отваряш си го сайта докато имаш нет и ползваш после докато имаш батерия :)