Образование в Чужбина, Онлайн Курсове и Изпитни Дати - Проблемация
Здрасти!
Записах се за PB курса, Съответно мисля да премина след това към Fundamentals в онлайн форма на обучение. Проблемът е, че уча в Чужбина присъствено, съответно и живея през това време там. Доколкото разбрах, изпитните дати са съответно през Октомври и през Март (поправка), което е много яко, ама някак си не съм в България по това време.
Не смятам, че има повече от трима човека, които са във ваканция по това време, пък и да са повече от трима, сигурно не учат и в Софт Уни. Тъй като изпитите са само присъствени, някак си не става цялата работа.
Няма ли да е по-добре, за всички в тази ситуация, поправките да са между 20ти декември и 10ти Януари (примерно), когато повечето университети имат Коледна Ваканция? Или поне да има някаква вратичка за тез ужасни хора, учащите в чужбина?
Поздрави! :)
Не, нямам предвид да се сменят дати, а може би да се добави една допълнителна.
Всичко звучи хубаво, и аз самият бих направил като теб, но става дума за 2400 километра по въздух, за които трябва да си взема 4 самолетни билета (няма директни полети), съответно 2 за отиване и 2 за връщане, които възлизат на цена от 500-600 лева до 1000 лева общо, което не са малко пари.
Не разбирам защо ми се дават минуси - просто попитах дали има някакво решение за този проблем, като се опитах да го напиша леко хумористично. Съжалявам, ако съм засеганл някой!