Бази данни (отворен курс): явяване на изпит - second shot?
Здравейте,
Тъй като ще имам пътуване от 6-ти до 12-ти юли, а съботата по време на изпита през цялото време ще съм в движение, т.е., няма да мога да се явя на изпита, дори дистанционно явяване да би било възможно - любопитно ми е, предвидена ли е опция за второ явяване / или при евентуално повторно провеждане на курса, би ли имало опция за явяване на "стари кучета" заедно със следващите "зайци"?
Здравей,
Благодаря ти за пояснението.
Според предложената от теб категоризация въпросът ми е към екипа на СофтУни - където мислех да го адресирам от самото начало, чрез формата за контакт, но после предпочетох да го пусна публично, за да може и други курсисти да профитират от отговора (едва ли случаят ми е уникален).
Не пречи да има и въпрос във форума - може би само промени малко заглавието, да става ясно, че се отнася за Отворения курс по Бази данни. Също не пречи да пишеш директно на екипа и от формата за контакт/или на имейла на СофтУни за да си сигурен, че въпросът ти ще бъде забелязан /разбира се екипа следи форума, но винаги може да се пропусне нещо/.
Разбира се, ако до понеделник не се появи отговор от компетентно лице, ще ползвам и официалния канал, и ще споделя после отговора с останалите тук.