Проблем с инсталирането на Visual Studio
Здравейте, записах се на курс за основи на програмирането, който стартира на 4 юни. По този повод искам да си инсталирам Visual Studio, понеже разбрах че ще се работи с тази програма за разработката на console app (C#). Пробвах всички версии на express, но и при всичките ми дава следната грешка :
- Версията на операционната ви система не е съвместима (Позлзвам Windows 7 Unlimate 32)
- Версията на Internet Explorer е стара, трябва да е над 10 версия
Тук е проблема че аз не разполагам с друг лаптоп, на който мога да си инсталирам прогамата. Бихте ли ми помогнали с разрешаването на проблема?
П.П - Извинявам се ако темата се е повторила, още се съм свикнал със сайта!
Пожене Windows не ми е оригинален, имам чувството че ако инсталирам SP1 ще даде грешка, тъй като и преди съм се пробвал да го инсталирам и не е ставало. А колкото до IE, ъпдейтнах го вече
Няма ли някаква алтернатива, защото и при Community дава същата грешка
Би трябвало да можеш да инсталираш SP1 и без оригинален Windows. Най-вероятно няма да можеш да ъпдейтнеш автоматично през Windows Update, но с ръчно сваляне и инсталация на KB976932 трябва да стане.
Алтернатива за това VS няма. Win 7 (no SP) не се поддържа от преди излизането на VS13.. Варианти са друго IDE или по-стар VS от замунда, Win7SP1 е най-добър вариант от трите.
А кое по-точно да изтегля, защото аз съм с x32