Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Колега можеш ли да ми покажеш някъде твоето решение на тази задача ?
Тя е доста интерерсна и бих искал да видя ако е възможно начина на решение.
Това е моето решение колега. Относно този тип задачи аз практикъвам по следния начин. Чета си входа и си разделям картинката на части. Относно формулите, които се дават в условието, аз не ги чета, защото те в повечето случай ще ме объркат доста, направо си отивам на input, output и то там си пише всичко. Основната идея на този тип задачи е да те проверят дали умееш да боравиш с цикли и дали успяваш да откриваш дадени зависимости.
Успех!!!
Здравей, задачата се решава с няколко променливи които ги мениш по време на цикъла за да се начертае правилно, формулите ти сам си ги гледаш по примерите по долу, не са много трудни, аз лично задачи от този тип ги правя с няколко for цикъла и string builder, като му подавам дадения символ и променливата която отговаря на броя на повтаряне на символа.
http://pastebin.com/cf4gUAsx