Сертификат за курс " Programming Basics"
Какъв е реда за получаване на сертификат за завършен курс "Programming Basics" - май 2015, Варна, ако си покрил изискванията?
Какъв е реда за получаване на сертификат за завършен курс "Programming Basics" - май 2015, Варна, ако си покрил изискванията?
Здравей,
Ако имаш оценка равна или по-висока от 5.00, ще ти бъде издаден сертификат. От падащото меню на профила ти, при "Сертификати" можеш да видиш своите.
Използвам наличната тема, за да попитам: Покривам изискването за издаване на сертификат за курса Programming Basics юли 2015, но още не откривам такъв в секцията "Сертификати" в профила си. Трябва ли да заявя, че искам да ми бъде издаден или това става автоматично (в какъв срок)?
И при мен липсва сертификат. Исках да попитам вчера в почивката на курса, но имаше опашка и оставих за утре. Аз имам 5.71, а доколкото знам над 5 е достатъчно за сертификат.
Искам да попитам до колко време се издава сертификат след получаването на оценка ?
При мен се появи сертификата 3 седмици след изпита.
За да не отварям нова тема ще питам тук.
Защо на лекцията по Console Input/Output пише 0 часа след като съм присъствал на нея?
За да не отварям нова тема и аз ще попитам един въпрос. Моят сертификат е от март/април месец, но имам написани часове само за лаб-а. Някаква грешка ли е?
Здравейте!
Благодаря за отговора, но и при мен на Console Input / Output за часовете излиза "0"....