[QA Fundamentals - юли 2015] Допълнително инфо за оценено домашно
Здравейте, видях, че първото ми домашно вече е оценено, но имам допълнителни въпроси и неясноти относно коментара. Как мога да искам допълнително инфо?
Здравейте, видях, че първото ми домашно вече е оценено, но имам допълнителни въпроси и неясноти относно коментара. Как мога да искам допълнително инфо?
Краткият отговор е: няма как. Евентуално може да пуснеш коментара си тук и да се надяваш да си го познае автора му, за да даде повече информация. :)
Добре, ще попитам тук за разяснение по заданието. Коментарът беше, че няма зададени задачи и не са пренасочени към дадени хора. Аз обаче съм създала issues, assign-нати са на съответните хора, въпросните задачи са на различен статус и във фийда се вижда, че когато примерно единият от юзърите е приключил със съответната задача, създава нова, която насочва към друг юзър. Примерно след като QA-ят направи оценката на функционалността, приключва съответната задача, която е самият тест и създава нова (bug), която насочва обратно към дивелъпъра за отстраняване на неизправността. Така ли всъщност трябваше да се направи?
Благодаря предварително. :)
Мисля, че точно това се искаше в задачата, и като си се отвори съответния проект в Activity Stream-а си се вижда историята на таскове, бъгове и кой ги е създал, на кого и т.н.
Провери си потребителя Visitor дали има права да вижда това Activity.
Благодаря, проверих, има права и всичко се вижда в Activity. Знам, че има доста домашни за оценяване и малко време, но моля оценяващите по възможност да дават повече насоки или поне пример кое точно не е правилно, за да си разбираме по-добре грешките. Благодаря.
Ами, аз, да ти кажа, в конвертираната папка с файловете за домашното оставям и един .docx файл с предложение, ако някой има нещо неясно или нещо по-специфично като коментар към домашното да ми драсне имейл и, респективно, си оставям имейл за контакт. Така понякога може да си редактираш нещо важно, докато още не е изтекъл крайният срок за предаване, ако някой реши да ти пише на имейла, разбира се.