Аз мога да ти помагам ако си навит.
И аз работя доста и знам колко е трудно. Можем да го измислим дори интерактивно по Skype или нещо такова. Вечерно време, Събота - Неделя по малко...
Пиши ми на mail - micro3x@gmail.com ако избереш аз да ти помагам.
Заплащане не искам.
Малък трик, който може да опиташ е да решаваш задачи преди работа, аз така правя - чувствам се по-свеж и мозъкът ми работи на по-високи обороти сутрин. Но говорим за много рано сутрин, когато няма какво да ме разсейва.
Ако започваш работа в 8 часа е хубаво да станеш към 4 часа, за да имаш поне 3 часа за решаване на задачи. Знам, че звучи убийствено, но веднъж настроиш ли си биологичния часовник по този начин ще си изключително доволен от резултатите.
Сега със сигурност ще прескочиш Basic нивото, но за следващите ще ти е много по-трудно, да поддържаш добро темпо, ако учиш само след работа в късните часове.
Моето предложение, което е алтернатива на частните уроци е поне да се постараеш да отделяш по 1-2 часа на ден да гледаш клипчетата на лекциите... за 3-4 дни можеш да си минаваш 1 лекция... първо гледаш видеото и после час - два да се поопражняваш... Винаги можеш да си задаваш въпросите тук във форума... в гугъл също.
Ако ти трябва някой да стои до тебе, за да не ти позволява да се разсейваш - ОК, имаш нужда от частни уроци. В противен случай - Google is your friend! Знам колко ти е трудно, защото и аз работя и съм в подобно положение, но като седна да решавам домашни, винаги намирам обяснение на това, което не ми е ясно в www.dotnetperls.com, stackoverflow.com или в този форум. Понякога си връщам и части от лекцията, но търсенето по конкретен казус, върху който работиш, е по-бърз и резултатен начин за учене. За изпита на 30-и, ако можеш, вземи си 2-3 дена почивка точно преди него, затвори се вкъщи и решавай задачи, докато почнеш да сънуваш код - имаш огромен шанс да успееш.
Ако не става с отпуската и се чувстваш наистина много несигурен - следващата дата за изпит на това ниво е 18-и октомври.
А на мен би ли помагал, ако се наложи? :) По Skype вечерно време.
Стига да мога, винаги бих помогнал.
Драсни ми един мейл със скайп да се чуем и ще измислим нещо.