Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Ами използвам го и намирам това - <div class="userName"> Камен Дамянов </div>. а в IDE приставката не ми дава value, както на username и password. Може и да бъркам някъде де...Или пък да е, защото не разпознава кирилица?
IDE приставката трябва да е пусната, за да ти показва това. Ако не ти показва нищо, има в контекстното меню Show available commands. Иначе, да, това е елементът - " <div class="userName"> Камен Дамянов </div>", който както може би сам забелязваш никъде няма атрибут "id", нито стойност "validFullName" :-)
Алтернатива, която се води стабилна ед а се ползва xpath. Този елемент можеш, ако имаш приставката Firebug (т.е. от контекстното меню ти се показват и Inspect element и Inspect element with firebug, и избереш второто) когато го намериш, да му кликнеш десен бутон и copy xpath и да го намериш по xpath, вместо по id.
Хмм, да, май стана като го направих с xpath, макар че при копирането ми го изкара по друг начин. И махнах това, за да мине тестът успешно най-после:
assertEquals("/html/body/div[1]/div/div[4]/div/div[4]/div/div[4]/div/div[2]/div/div[2]/div[1]/div[1]",fullName.getText());