Формиране на оценка от изпит - Август 2015
Здравейте,
Имам питане относно новото въведение за разпределение по екипи и оформянето на крайната оценка от изпита.
Нашият екип имаме фейсбук група и вече започна обсъждане на проблеми и задачи от домашната работа. Тъй като там се задават въпроси и съответно се отговаря на тях , по този начин се намалява активността във форума, която всъщност носи бонус точки...
Смятам, че трябва да се намалят процентите активност във форума - поне за тези, които са присъствена форма и да се добавят бонус точки от активност в съответната група в екипа.
Очаквам вашите коментари по въпроса.
Спорд мен въпроса няма нищо общо с домашните...
Става въпрос ,че специално аз нямам толкова време за форумна "активност" , а като гледам важните въпроси ще се обсъждат във фейсбук групата, както и на живо , та затова според мен трябва да се имат предвид и тези неща при формиране на оценката.
Това е просто предложение , тъй като за първи път се въвежда такова разпределение по екипи.
И аз предпочитам да питам хората с които се събирам да учим и следователно не питам във форума.
И на база на това няма как да изисквам да се намалят точките за форумна активност на всички хора в присъствена форма само защото аз не пиша тук.
Или с две думи: мисля, че идеята ти не е коректна спрямо другите хора които пишат във форума и имат време за това.