Проблем при изпращане на домашно
Здравейте.
В ден Понеделник качих домашното си и всичко беше наред(Programming Basics - август 2015 - Математика за програмисти). Вчера обаче видях, че сайта е подлежал на промяна на дизайна и реших да го разгледам и попаднах на следната ситуация: когато качим домашно имаме възможност да го свалим от линка: "свали домашно", обаче точно под него имам друго съобщение, което гласи "нямате изпратено домашно". Това същото съобщение го има и на по долните редове, което е нормално, защото не сме взели още темите, но мисълта ми е там, защо на мен ми изписва, че нямам изпратено домашно след като вече съм го изпратил? Дали просто това съобщение си остава там, независимо от това дали съм изпратил или не, или има някаква грешка. В понеделник, когато качих домашно не ми изписваше, че нямам.
Благодаря за търпението, Недялко.
Благодаря изключително много!
Профил>Домашни и най-отдолу срещу
Programming Basics - август 2015 - Математика за програмисти пише предадено!
Явно е наистина бъг, който се надявам да се коригира, за да не тревожи останалите колеги.
Вече съобщението "нямате изпратено домашно" под вече каченото от мен не фигурира, оправили са проблема, за което благодаря, всичко е добре.