Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Искам да отида на изпит, но и да имам поне месец за упражнения преди това. Не знам какви са вариантите.
Аха, ясно.
Мисля, че сега в първите две седмици от месец септември, ще се открие/отвори нов подготвителен курс по основи на програмирането, на който можеш да се запишеш отново. Той ти дава време от два месеца, през които можеш да гледаш лекции, правиш домашни и като цяло да се упражняваш. Имаш и вариант, в който на 18.10.2015г. предстои изпит по основи на програмирането. Аз съм записан под онлайн форма на обучение на Basic курса август 2015 и именно тогава е нашия изпит. Той е след малко повече от един месец. Когато бъде отворено записването за изпита, можеш да се запишеш и явиш. Възможно е и да има изпит и по-рано, просто не съм на ясно. Споделям ти, защото именно изпита на нашия курс е тогава. Ако се интересуваш, просто следи предстояща информация за изпита на Programming Basic курса - август 2015г. , който е на 18.10.2015г.
Успех!