Loading...
GoShow avatar GoShow 595 Точки

Искате ли да си направим класиране?

Попитах изрично и ми беше отговорено, че официално класиране няма да има, за да не се изнасят лични данни, на хората.Напълно съм съгласен с team SoftUni, така че ако има желаещи можем сами да разберем, кой къде е, ако темата не трябва да се разисква във форума, веднага ще я сваля.И така нека започна аз с гордост:

5 място - 107.45 точки

Тагове:
6
Programming Basics
Viktor_Dakov avatar Viktor_Dakov 9 Точки
Точки: 100
Място: 56
Отличен (6)

1
Fleshian avatar Fleshian 379 Точки

Хехе и аз си падам по статиските :) Мисля да направя една на първите 10 пък ако си признаят повече хора може и още :)

1.  Samuil.Petrow
1.  DJilanov
3.  HPetrov     Тук някъде би трябвало да са HPetrov  и  g.stoyanov
4.  g.stoyanov
5.  GoShow
6.  kiko144
7.  Fleshian  

8.  Dekameron
9. ???
10. ???

CODE CODE CODE
Който желае може да си признае, да попълним списъка с отличниците :) 

5
g.stoyanov avatar g.stoyanov 776 Точки

Хехе уцели! :)

Точки: 108.53 Място: 4

2
DNNdrago avatar DNNdrago 145 Точки

Точки: 100.33
Място: 29

Все пак имам нещо над 100така xD

1
Yordan.Bonev avatar Yordan.Bonev 32 Точки
Точки: 100.56 Място: 25
2
Aleksiev avatar Aleksiev 133 Точки

Точки: 100,73
Място: 22

1
aslv1 avatar aslv1 304 Точки
500 Точки: 101.66
Място: 14
Отличен (6)

smile

1
ttitto avatar ttitto 1153 Точки

Точки: 100.96
Място: 19

1
aslv1 avatar aslv1 304 Точки

Колега, имам сто и едно цяло, шейсет и шест laughing

Сигурно не си забелязал единицата.

0
arsoman avatar arsoman 419 Точки

Аз съм с 100,5 точки, 26-то място! Ще се радвам да си помагаме, още повече, че съм онлайн и ще имам нужда явно...

1
Tatyana avatar Tatyana 99 Точки

100.03 точки, 48 място. Не вярвам да ме поканят за стипендиант, така че вече платих в easyPay. Тепърва ни чака голямото учене, събирайте сили. :)

2
VNikolov avatar VNikolov 51 Точки

Явно не е само един човек на една позиция. И аз съм с абсолютно същия резултат и съм на 48 мястоlaughing

0
hristolilov avatar hristolilov 394 Точки

100.9 - 20то място.Аз си го обяснявам така - 80 от изпита, 10 от предаване и 10 от оценяване на домашни, плюс 0.9 точки от почти несъществуващата ми форумна активност :)

Това със дублиращите се места(2ма човека на 15то място примерно) е много подвеждащо и ми поуби малко надеждите за покана за интервю :D

1
Tatyana avatar Tatyana 99 Точки

Поне до утре си помечтай, много вероятно е да те поканят. Т.е. ако има двама на І място, следващото поред е трето място. Това е лично мое мнение. :) Иначе се губи бройката.

1
Dekameron avatar Dekameron 481 Точки

104.06 точки

8 място

6
Fleshian avatar Fleshian 379 Точки

Ще те добавя към списъка който съм напрваил по горе, ако нямаш нищо против ?

1
Dekameron avatar Dekameron 481 Точки

Нямам против.

5
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.