Loading...
GoShow avatar GoShow 595 Точки

Искате ли да си направим класиране?

Попитах изрично и ми беше отговорено, че официално класиране няма да има, за да не се изнасят лични данни, на хората.Напълно съм съгласен с team SoftUni, така че ако има желаещи можем сами да разберем, кой къде е, ако темата не трябва да се разисква във форума, веднага ще я сваля.И така нека започна аз с гордост:

5 място - 107.45 точки

Тагове:
6
Programming Basics
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

Въпреки, че съм против публично класиране, ми е интересно как разбра, че си на 5 място с тези точки?

P.S.: Отговорете като биете минуси. Мен ми пише само точките

1
alea_him avatar alea_him 128 Точки

в профила го пише, в Общ резултат ;)

5

В профила ми вече го пише, предполагам и в твоя където са ти точките, там е и мястото на което се намираш.И не знам защо някой бърза да ти тресне минус... Не е от мен.

1

Даа, има го вече, мерси. Явно точки от форум не са се раздали много :) Което е и нормално, де

0
LittleNinja avatar LittleNinja 71 Точки

96 място - 99.52 точки cool

1
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

6-то място 106.43.  RoYaL  просто много малко хора имат точки от форума (15 човека над 1 точка бонус от форума) и за това няма много с 110!

1
bobiniki avatar bobiniki 18 Точки

32 място - 100.23 точки

0
ivaylo.yanchev.5 avatar ivaylo.yanchev.5 80 Точки

Ха! И при мен пише същото. :)

0
n_stefanov avatar n_stefanov 34 Точки

Леле, аз съм 98.22, а ти 100.23 т.е. горе долу 2 точки разлика, а разликата в местата ни е 80... Много хора са около този резултат значи

0
BoYaN avatar BoYaN 336 Точки

Ти си човека със статистиката, GoShow laughing

276 Място : 74.04 Точки

Благодаря ти за решенията, които постваше, този резултат е повлиян положително от тях laughing

2

Радвам се! Успех!!

1
milen8204 avatar milen8204 296 Точки

Ако не е тайна колко точки имаш на изпита ?

0
BoYaN avatar BoYaN 336 Точки

изкарах 293 в събота вечерта и най-голямата ми гордост е че реших обърканата задача 100/100 и се изкефих на подлия тест с празния стринг на 2-рата, там не ми стигнаха 7 точки за 300.

0
Matrix avatar Matrix 1092 Точки

Ако много държи някой да разбере друг на коя точно позиция е, може да приложи следната формула, по която между другото аз си изчислих веднага след края последния изпит моята лична позиция и сега видях в профила си, че съм изчислил правилно с отклонение само една единица :)

Формулката е елементарна - избирате си юзър Х (който има 200 точки примерно) и започвате да събирате резултатите, които са перд него от всички изпити....

0
Viktor_Dakov avatar Viktor_Dakov 9 Точки

Това няма как да работи :)

-1
milen8204 avatar milen8204 296 Точки

@Viktor_Dakov  браво за констатацията ама дай някакъв аргомент, ако обичаш. Matrix може да каже, "Не пък работи си ;)".

0
Matrix avatar Matrix 1092 Точки

Ами при мен сработи, не виждам защо и при друг да не сработи... В смисъл не е с абсолютна точност, както вече казах, но пък дава представа кой къде е....

0
ivo68 avatar ivo68 2 Точки

Въпрос към тези с по 500 точки - от колко години се занимавате с програмиране и от колко години работите това?

-1
dentia avatar dentia 362 Точки

Всички с по 500 задължително трябва да се занимават от години, и то даже професионално?

4

Съгласен съм с dentia. Даже е възмоно, както при мен, да нямаш 500 точки, дори и да си се занимавал професионално. Обикновено в професионалната кариера много не ти се налагат точно такъв тип задачи. За да постигнеш 500 точки просто си трябва достатъчно commitment от началото на курса до изпита, пък дори и да почваш от нулата. Мисля, че еп овече от възможно даже.

3
Viktor_Dakov avatar Viktor_Dakov 9 Точки

По никакъв начин не е задължително да се занимаваш повече от месец с програмиране за да изкараш 500 точки на този изпит. Ти, ако си нов в програмирането колко задачи реши за подготовка ?

5
n_stefanov avatar n_stefanov 34 Точки

98.22 точки, 112 място :)

1
budnikov avatar budnikov 15 Точки

Аз имам 100 т., 56 място.
Тук малко се повтаря ситуацията с Телерик - там за да си добър, почваш да спамиш по форума като луд :)

Не знам, може би това да пишеш е приоритет за СофтУни. Но ми се струва, че може би, за да се определят ама най-добрите, тези със 100 точки трябва да държат още един кратък изпит със звездичка. Наистина, би станало сложно и бюрократично, но мисля, че така по-обективно се определят най-силните (като не мисля, че бих бил сред тях, но така ми се струва по-справедливо).

4

Резултатите от форума са изключително ниски, моля те, дори тези с 500 точки от изпита и доста спам по форума, имат не повече от 5% форум. Много малко са тези с максимални (10%) форум.

0
dentia avatar dentia 362 Точки

Чак втори изпит идва нанагорнище, но определено и аз имам някои резерви към точковата система. Бих се радвала повече да пребивавам в подреден форум, който не бива спамен постоянно заради някоя пуста точка, но life is life. smile

3
lostm1nd avatar lostm1nd 121 Точки

Колкото и да са малко - първите 30 места, които Наков обяви, че ще се поканят на интервю са решени от форума. ; )

2
ltorlakova avatar ltorlakova 3 Точки

Точки: 76.5
Място: 255

Имам 255 точки от изпита

3
genov1824 avatar genov1824 54 Точки

Точки: 74.2
Място: 275

Имам 440 точки на изпита.

0
charlike avatar charlike 114 Точки

Е те тука се усеща това с домашните. :)

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.