Относно преминаването от различни видове обучение в различните нива
Здравейте, колеги.
Имам въпрос относно преминаването от онлайн форма на обучение през ниво #1 към присъствено през ниво #2. Доколкото разбрах, това е възможно, но въпросът ми е: в този случай през ниво #2 ще имаме ли право на стипендия, ако сме изкарали отлични резултати през ниво #1?
И също така - при онлайн обучението критериите за крайната оценка пак ли ще са както при присъственото - тоест домашните и проверката им ще се включват ли в оценката или ще бъде както при подготвителния курс -> оценка = 100% изпит + 10% бонус от форумна активност?
Да, сигурен съм за първото, доста пъти е отговаряно (например тук: цък).
Ако наистина се губят точките то онлайн студентите няма как да се доближат дори до максимумът за точките, тоест е почти сигурно, че онлайн студент няма как да стане стипендиант, така ли?
Ами май така излиза.... то не ги губиш, ама гинямаш като бонус и съответно дргите отличнци присъствено е са напред поне с 10%. А иначе по принцип така практикуват в академията на Телерик, онлайн нямат бонус точки от присъствия. От друга страна, ако си много добър, все си мисля, че ще имаш някакъв шанс за стипендия. Може пък някоя фирма да те спонсорира. Наков ще измисли нещо ;)
"Ако наистина се губят точките то онлайн студентите няма как да се доближат дори до максимумът за точките" -
Това е така ако сравнението е между всички студенти!
Но ако сравняваш само между онлайн студентите - възможностите са налице, еднакви са за всички онлайн. Ако се представяш добре ще бъдеш забелязан :)