Записване в следващо ниво на обучение
Здравейте,
искам да знам с колко невзети изпита мога да продължа в следващото ниво, което за мен трябва да е Front End (досега бях Back End)?
Здравейте,
искам да знам с колко невзети изпита мога да продължа в следващото ниво, което за мен трябва да е Front End (досега бях Back End)?
Привет колега, цитирам някой неща от изпратен email на 19.10.2015
3. След модул Fundamentals продължаваш в ниво Advanced, като можеш да запишеш Front-End или Back-End в желан от теб ред. Всеки от двата модула е независим от другия и може да се изучава самостоятелно.
Това тук е за хората, които хванаха променената програма (предполагам и ти си от тях):
Тъй като тези промени те хванаха в заварено положение, след завършване на настоящия Back-End модул, можеш да продължиш обучението си във Front-End модул, който започва на 30 ноември. Можеш да се запишеш за този модул, дори и да си пропуснал някои от курсовете в Back-End модул. На мястото на първите два предмета (Web Fundamentals и JavaScript Basics), ще бъдеш записан в Object-Oriented Programming, който започва на 16 ноември, и High-Quality Code веднага след него.
Бтв до колкото ми е известно, можеш да завършиш Back-End успешно с до 2 невзети, ако и това те интересува.
Айде бе, няма ли някой от Софтуни нещо да драсне да знам какво да правя
Здравей,
Front End и Back End са независими един от друг. След завършване на Fundamental нивото, може да се запише всеки от следващите модули, като резултатите от единия не влияят върху другия.
Здравейте ! И аз получих съобщението, че мога да запиша Фронт-Енд модула до 30-ти Ноември.
Моето желание обаче е, че искам да изкарам първо бек-енд модула. За кога е предвиден да започне той и какви са сроковете за плащане там, някой има ли представа ? :)
Благодаря Ви предварително.
Доколкото знам нямаш избор, завършваш си фронд енд-а който започва на 30ти ноември и като го завършиш след 6 месеца ще започнеш Бек енд-а.
2016та пролетта (като свърши Fundamentals от септември) ще започне Backend.
Аз пък искам да попитам, тъй като не съм си взел всички изпит от 2-та модула(Back-End, Front-End), мога ли без да се записвам на новите курсове, да си плащам директно за всеки изпит и да си се явявам на него?
Не "и това" :) Само това ме интересува. С колко невзети изпита мога да се запиша за Front End. А това в мейла, който са ти пратили: "...дори и да си пропуснал някои от курсовете в Back-End модул." може да значи и с един пропуснат и с всички пропуснати...
Това, което се опитвах да кажа е, че:
Дори да не си завършил успешно Back-End можеш да запишеш Front-End.
2-та курса са независими 1 от друг, тоест SoftUni дава възможност на всеки да се концентрира върху това, което предпочита и не задължава никой да е завършил Back-End за да запише Front-End и обратното.
Разбира се няма как да ти гарантирам на 100% за това, някой от екипът ще се наложи да потвърди.
Разбрах. Наистина сега ми трябва и потвърждение от екипа на Софтуни :)