Loading...
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Въпрос за "Web Fundamentals" курса

Здравейте,

виждам, че започва този курс скоро: https://softuni.bg/trainings/1250/web-fundamentals-html-css-november-2015

Въпросът ми е - това същия курс ли е, като курса включен във Front-end? Питам, защото по принцип, за да съберем кредити за диплома, трябва да запишем 2-3 отворени курса и този ми е интересен за тази цел, но ако е същия, като включения в основната програма, няма никакъв смисъл да го записвам, защото така или иначе ще стигнем до него.

Тагове:
2
Въпроси за SoftUni
supersane avatar supersane 234 Точки

Ето тъкмо и аз да задам моят въпрос, също така и очаквам някой от екипа да отговори на твоя, защото и мен ме интересува. А моят е, аз карах Джава отворения и точно от него се зарибих март месец да започна СофтУни или по-точно 3те му нива. Аз след това пак ще имам курс по Джава същия, и нямам проблеми да го изкарам пак и пак да се явя на изпита, по - интересно ми е ще ми бъдат ли признати 6-те кредита от отворения, както и от затворения курс?

1
Ivaylo.Goranov avatar Ivaylo.Goranov 68 Точки

Добри въпроси задавате.smiley И мен ме интересуват отговорите им. Но мен лично ме интересува третата хипотеза: ако отворения курс Web Fundamentals е идентичен като едноименния от Front-End и ако взема успешно изпита от отворения курс, после ще може ли да пропусна курса от Front End -а? Да речем, че целта ми е да придобия по-бързо знания.

2
xpucu avatar xpucu 26 Точки

Ами за JAVA специално - карахме го заедно, в смисъл - студентите от СофтУни бяхме с вас, от "отворения". Така че там при всички положения има пълно съвпадение.

0
supersane avatar supersane 234 Точки

То съвпадение има ама нали и затова си платихме сто лева изпита де. Поне се надявам да се признаят кредитите.

0
mirela95 avatar mirela95 56 Точки

Здравей,

аз се записах за отворения курс, нищо, че по-нататък в обучението ще карам и Front End. Също ме интересуваше това, което и ти питаш, но видях програмата на миналите курсове по Front End и реших, че отворения ще е много добър за предварителен старт с допълнителни знания. Според мен в отворения курс ще се наблегне повече върху HTML и CSS, отколкото по-нататък в обучението ни като гледам разписанията на този курс и на предишните. 

Но това е само предположение, и аз очаквам да видя отговор на твоето запитване. :)

Поздрави, 

Мирела

2
dimityr.jechev avatar dimityr.jechev 198 Точки

Отвореният курс е идентичен с този от програмата на Front-End,до колкото знам.Направено е за въшни хора,които и дори да нямат основни знания по програмиране ,може да се запишат и да изкарат курса,защото както Наков казва " Този курс е ваканцията ви." 

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.