Softuni успоредно с друг университет?
Здравейте,
Аз съм студент в УНСС и съм приет редовно обучение в SoftUni. Искам да помитам, дали има някакъв проблем да уча успоредно и в двата университета.
Здравейте,
Аз съм студент в УНСС и съм приет редовно обучение в SoftUni. Искам да помитам, дали има някакъв проблем да уча успоредно и в двата университета.
Стига да успяваш да смогваш на темпото нямаш никакъв проблем!
СофтУни реално е ООД, не университет. Така че, както е казал Кико - нямаш грижи.
Проблеми няма да имаш никакви. Но... внимавай, да не стане така, че да не можеш да завършиш нито едното, нито другото. Ако мислиш, че ще можеш да ги караш двете едновременно, пробвай. Ако не стане, ще избереш само едното :)
Абе има ли възможност, ако видя, че не смогвам на темпото, тоест почна да изкарвам прекалено ниски резултати на изпитите, да се преместя като наблюдател и после само да си платя да се явя на изпита за курса на който съм се провалил, след като реша, че съм понаваксал? И да си продължа със следващите курсове?
Примерно (не дай си Боже) на ниво 1 изкарам по 100 т. на всички курсове (издънвам се) и ще има ли възможност да се преместя форма на обучение наблюдател, докато науча материала. Чакам тези след приети март или септември месец да дойдат до изпитте на Ниво 1, и тогава да се явя на изпитите, и ако ги взема да си се прехвърля, онлайн примерно, със следващия курс.
Ако не си вземеш изпитите, ще трябва да се явиш на следващ прием. За да вземеш сертификат ти трябват изпитите взети, дори някой трябва да са взети с ОТЛИЧИЕ! Можеш да пробваш, никой не може да ти забрани, но ти губиш време така. Ще се объркаш тотално. Не знам, ти си реши...