Проблем с R#9.1 & StyleCop
Здравейте,
Опитах се да инталирам Resharper 9.1 и в него да интегрирам StyleCop(който вече имах). Работя с Visual studio 2015 и следвах ето тези стъпки от този Линк. Първоначално се обърках и инсталирах Resharper 9.2, но всичко вървеше добре, докато не се опитах да тествам дали е сработило- за съжаление всеки път, когато дам "Run StyleCop" в някой solution ми излиза ето тази грешка- цък. Преинсталирах Resharper-a и го сложих на по-долната версия(9.1), но пак не се получи. Преинсталирах и StyleCop, но без резултат. Няколко пъти преинсталирах самата приставка на Resharper за интегрирането, но отново нямаше никакъв резултат. Иначе StyleCop си върви без проблем, когато приставката не е инсталирана.
Наистина бих бил благодарен, ако ми помогнете с решение.
Здравейте!
Положението което аз докарах засега е следното:
Visual Studio 2015 с Resharper 10 и StyleCop 4.8, като опцията за Run StyleCop я нямам но мисля че ще успея да я подкарам някак си.Мисля че успях да ги интегрирам едно с друго двете да работят заедно но трябва да оправям проблемите един по един.А относно Resharper 10 и StyleCop почетох доста и пише че единствения вариан за сега е и StyleCop 4.8 долни версий не се поддържат. Ще следя темата и ако открия решение за 2015 ще го споделя.
Поздрави!
Здравей @slavpetroff,
Деинсталирах StyleCop от контролния панел, после през VS и проверих за останали папки и т.н. Когато после сложа приставката обаче нямам StyleCop(което според е така, защото доколкото разбрах това не е отделен extension, а само "нагажда" StyleCop под R#). След като инсталирам наново StyleCop с вече инсталираната приставка ми дава пък тази грешка: цък. За този проблем вече има отворена тема във форума.