Programming Basics - януари 2016: Прехвърляне от присъствена в онлайн форма
Здравейте колеги,
На първо място бих искал да изкажа огромна благодарност на SoftUni за отличната организация на материалите в сайта, интуитивното им структуриране,навременното качване на презентациите и видеофайловете, както и за отличната локация на университета - в близост до 2 метростации + наличието на достатъчно места за паркиране в района.
След първите лекции днес и разглежденето на материалите на вашия сайт добих много ясна представа за структурата на курса и тъй като вече имам предходен опит в писането на код (т.е. не започвам от нулата), установих че за мен онлайн формата на обучение ще е много по-ефективна тъй като работя на пълен работен ден и ще трябва да използвам максимално ефективно времето си с оглед на кратките срокове които имаме. В тази връзка ви моля за следните пояснения:
- Възможно ли е да се прехвърля от присъствена в онлайн форма за курса Programming Basics - януари 2016?
- Ако се прехвърля, необходимо ли е да се явявам на междинния изпит на 05,03 или директно мога да се явя на този на 24.04? Необходимо ли е да се явявам на някои присъствени занятия или само на междинния и/или крайния изпит?
- Правилно ли разбирам че ако се прехвърля не е необходимо да избирам ментор, да пиша домашни и да проверявам домашни и оценката ми се формира от резултата на изпита (100% тежест) + бонус точки за форумна активност. Аз лично имам желание да си пиша домашните и възможността да видя различни начини на решение на една задача проверявайки тези на колегите, но въпросът ми е - дали това е приложимо за онлайн формата на обучение?
- Промоционалната оферта за заплащане на 50 лв такса за изпита до 1 февруари важи ли за онлайн формата на обучение?
Благодаря ви предварително за информацията.
Поздрави,
Деян
PS. Забравих да благодаря и за възможността да си закупим книгата "Fundamentals of Computer Programming with C#" на английски за символичната сума от само 10 лв
Много благодаря за бързите и конкретни отговори.
Поздрави,
Деян