Приемен изпит 17.1.2016 София
Колеги,
Какъв ли ще е необходимия брой точки за влизане този път ???
Някакви идей (догатки) ???
P.S. Зная че е рано все още но да има тема подръка !!!
Колеги,
Какъв ли ще е необходимия брой точки за влизане този път ???
Някакви идей (догатки) ???
P.S. Зная че е рано все още но да има тема подръка !!!
Не сме решили от кой момент, но имаме планове лека полека да вдигаме точките за прием на входния изпит, тъй като хора със 100 точки след като ги приемем, имат трудности в по-сложните курсове като ООП, КПК и C# Advanced. За момента оставаме на 100 точки, но вероятно от следващия випуск ще има промени.
Наков
100 точки за прием.
Виждам че имаш 200 ако нещо не се лъжа. Такаче си добре.
Успех нататъка.
Благодаря ти !
С 200 точки занапред нямаш ли 10-12 часа на ден кодене ще ти е трудно колега.Не е проблем да влезеш и със 100 но въпроса е буквално след три месеца като дойде изпит по ООП или КПК какви ще са резултатите.
Честно казано според мен минимума трябва да е 350 - 400 точки. И то при условие, че на изпита странични фактори са ти попречили, като притеснение, шум и т.н. И както всеки потвърждава .... кодене му е майката, много, много и пак много.
Забравяш, че преди всичко SoftUni е бизнес, от който се очаква печалба.
Така е. Но мисля, че печалбата може да е взаимна ...
Тук се намесва и себеоценката ... И всеки да прецени до колко ще му стигнат силите и до колко това му е приоритет.
Една напълно решена задача, според секцията FAQs, но Наков обеща, че ще вдигне критерия.
Благодаря за бързия отговор !
Приателката ми не изкаше да ме пуска в къщи защото съм изкарал само 200 точки, като за 300 бях излязъл.
Сега щи има мира и бира !!!
Поздрави
А колко е точната бройка на приетите присъствено, в случай, че има такава (би трябвало да има, все пак залите са с константни места :) )
Още не сме почнали да правим сметка на залите, местата, разписанието, преподавателите и всичко останало. Най-вероятно ще има повече от една група в този випуск, най-вероятно дневна и вечерна група.
Изчакайте няколко дни да помислим, пресметнем, планираме и да обявим колко души ще приемем, с какъв успех на приемняи изпит и подобни. Със сигурност искаме да приемем всички със силни резултати - иначе би било загуба за СофтУни и за софтуерната индустрия като цяло.
Наков