Проблем със системата за оценяване/изтичане на информация
Знам, че има отделна тема, но правя нова, за да ми обърне някой малко внимание.
Последното домашно от лекция 3, което оцених, съдържаше, меко казано, странни неща. Даже го теглих още няколко пъти, за да се уверя, че не съм объркал нещо. Файловете ми изглеждаха много познати, докато накрая зацепих, че това са си моите собствени сорсове от моето си домашно за същата лекция. Даже си бяха със все коментари и т.н.
Поогледах да не би случайно да ми е дало да си оценявам собственото домашно, но имаше някои разлики в другите файлове. В моето имаше повечко боклуци, останали от създаването на пакети, а тук бяха позачистени, освен това, коментарът, който оставих не излиза като нов от моя акаунт, така че едва ли е това случаят. Все пак допускам, че може да има някакъв бъг и състемата да е омешала нещо, но чак пък да омеша съдържанието на архивирани файлове? Не знам, не мога да съм сигурен.
Другото ми предположение е, че някой се прави на хитрец и ми копира сорса по някакъв начин, което може и да е възможно, тъй като по спомен, системата дава право за оценяване преди да е изтекъл срокът за предаване. В който и да е случай, има сериозен проблем, ако трябва и ще го опиша в mail, няма проблем.
Домашното, което ми даде за оценяване, го дърпа с име "Homework-Compiling and Installing Packages-104144"
Прав си, че имам тенденция да набивам филма, но ми стана странно. Отделно, това според мен е проблем на самата система, че не е дуракоустойчива, остави че някой преписва, та затова и отделна тема. Карай, здраве да е.