Advance C# - Поправка 13.03.16
Само на мен ли, в профила ми, не ми излиза такъв пакет за заплащане? И ако няма, къде трябва да платя сумата за поправката - 20 лв.
Само на мен ли, в профила ми, не ми излиза такъв пакет за заплащане? И ако няма, къде трябва да платя сумата за поправката - 20 лв.
Ето така е формулиран пакета" "Advanced C#/ Java Fundamentals - поправителен/ повишителен изпит - 13 март 2016".
Тръгни просто да въвеждаш от клавиатурата и ще ти се появи !
И при мен го няма
При мен също не излиза.
Ходи на място при Алекс или Ева на рецепцията и си плати и те ще те вкарат в изпита.
Така мисля да направя утре. Благодаря Ви за отговорите.
Утре най добре, защото събота и неделя мисля че няма никой там.
По принцип събота се отработва, а който няма възможност да плати, на място как може да си заплати поправката, след като не му излиза в сайта такава възможност?
Някой ходи ли да пита в офиса?
Някакви разяснения относно проблема със заплащането? Вчера писах до СофтУни, но уви още няма отговор. :(
Трябва да отидеш на място и да заявиш, че искаш да се запишеш за този изпит. Поради някаква причина някои акаунти нямат възможност да заплатят. След като си заявиш, ти се отключва възможността да заплатиш от профила си.
Тъй като е 12-ти вече, Royal в една от темите беше споменал, че има шанс, не гарантиран, че може да отидеш в деня на изпита и да питаш този, който провежда изпита.
Ясно. Дано да е възможно, тъй като мога да отида в СофтУни най-рано утре преди изпита.
Тъй като и аз нямам възможност да отида на място, вчера се обаждах по телефона и уж ми отключиха изпита. Да, обаче продължава да липсва в списъка ми. Трих бисквитки, влизах от други браузъри - нищо. Не го виждам и това си е. Днес пак звънях, но не се свързвам (не знам дали е работен ден за администрацията). По-късно ще опитам пак и ако не стане, ще пробвам утре на място преди изпита.
П.С. Успях да се свържа по телефона, бяха много любезни и ми отключиха изпита, така че успях да си направя плащането.
И на мен не ми излизаше, но им писах и ми го активираха. За поправките не изпращат място в залата, явно ще чакаме да видим кои ще останат свободни. Не мисля, че ще е проблем да се плати на място, стига да са останали свободни места.
Еми няма го при мен..