Хартия за ръце в тоалетните
Всеки път гледам по тоалетните "задръствания", а една част от хората късат тоалетна хартия, за да си избършат ръцете, а други си играят със сешоара. Не е ли по-удачно да се сложи хартия за ръце?
Всеки път гледам по тоалетните "задръствания", а една част от хората късат тоалетна хартия, за да си избършат ръцете, а други си играят със сешоара. Не е ли по-удачно да се сложи хартия за ръце?
Странно е, че в такива учреждения очакваш да срещнеш умни, интелигентни и възпитани хора, а накрая оставаш изумен от простотията, която те заобикаля.
Тоест, да перифразирам изказаното ти мнение, е малоумно да се използва сешоара, за да си подсуши човек ръцете, въпреки, че неговата главна функция е точно тази ? Би ли споделил, какво е твоето интелигентно заключение, относно това, как да си подсуши човек ръцете, за да може после да хване спокойно мобилен телефон или лист хартия ? Също така, ти изглежда малоумно, да не стоиш на сешоара 20 минути, докато успееш да постигнеш резултат, а да подсушиш ръцете си с два къса тоалетна хартия за 3 секунди и 47 стотни ?
Малоумно е да си бършеш ръцете с тоалетна хартия .., която не е за това, сешоара е ок .. , но като се набутат 10 човека в тоалетната става по -тегаво. Неправилно си ми разбрал мнението.Иначе "моето интелигентно мнение" съм го написал като име на темата.. Просто ще е по-удобно да има и хартия за ръца , за да става по-бързо. Това е в полза на всички и не е нужно заяждане.
От наблюденията ми забелязвам, че сушоарите за ръце не са ефективни, когато влезнат повече хора в тоалетната, бавно става (освен онези Турбо джет, дето си пъхаш ръцете вътре за 3 секунди)
Мисля, че тук можем да създадем код с няколко променливи и няколко условия! Заради задръстванията трябва да ограничиме целочислените стойностти до байт. Чакам мнения.........
хахах някакъв garbage collector , който да освобождава пространството при мивките по-бързо...., за да има място за новите променливи, които излизат от кабинките примерно :D
Интересното, е че всички се хващат за изказването ми, че е малоумно да се ползва тоалетна хартия за подсушаване на ръцете...И не разбират въпроса/предложението.. Както и да е живи и здрави :)
Моето изказване не беше отправено към теб, а в подкрепа на казаното от теб. Какви ли не хора съм срещал в тоалетните, а и не само.