Data Structures Exam March 2016
Здравейте,
Въпрос към организаторите на курса - тъй като не съм сигурен дали на 27-ми март ще съм тук - предвижда ли се поправка скоро след изпита на 27 март?
Поздрави
Здравейте,
Въпрос към организаторите на курса - тъй като не съм сигурен дали на 27-ми март ще съм тук - предвижда ли се поправка скоро след изпита на 27 март?
Поздрави
Поправки по Структури от данни и Алгоритми се предвиждат едва след изпита по Алгоритми. Точните дати ще обявим няколко седмици преди това.
Edit: Поправката по Структури от данни е на 22 май, а по Алгоритми на 29 май.
Не съм от организаторите, но мога да ти кажа с 95% увереност, че преди края на годината ще има друг курс, съответно и изпит. Най-вероятно ще е Август/Септември, но може и да е малко по-късно.
Поне като месец известни ли са? Може би май/юни би бил удобен след поправителната на фундаменталс.
Втори въпрос: това са отделни дати, а не следващата инстанция на курса, или? Хубаво би било да е така. В смисъл, че курсът по същество е притурка към фундаменталс.
А таксата за поправителния изпит плаща ли се отново? Защото и аз нямах възможност да присъствам в неделя.
Ако си платил таксата миналия път, но не си се явил - 0. Ако се явяваш повторнo - 20лв.
Ъпдейтнах поста по-горе с точните дати на поправките.