Java Basic изпит
Записан съм за online обучение.Какво става ако не се явя на изпита по Java Basic ? Продължавам ли обучението в Soft Uni ?
Записан съм за online обучение.Какво става ако не се явя на изпита по Java Basic ? Продължавам ли обучението в Soft Uni ?
за някои професии пише, че Java Basic изпита е "Optional", което може би означава, че може да се минава на следващото ниво без него
Възможно е да има поправка на изпита след това (Както имаше с C# Basics). Но по-конкретна информация не мога да ти дам. Може би трябва да се обърнеш към някой от екипа на СофтУни.
Малка е вероятността да има поправка през същия семестър, досега не е споменато за подобна идея.
Според обявените до момента правила - няма "влачене" на изпити, при невзет такъв, през следващия четиримесечен цикъл записваш същото ниво със следващия "випуск", плащаш си пълната такса, и се явяваш наново.
На останалите изпити този цикъл (HTML, JavaScript) няма да има проблем да се явиш, така мисля.
Кофтито е, че трябва да повтаряш нивото, като взетите изпити няма да ги държиш след това.
Обучението в СофтУни е разделено в две години с по 3 семестъра всяка. В един семестър има няколко курса. Java Basics е курс, и ако не се явиш на изпита, ще си продължиш с курсовете до края на настоящия семестър - края на август. Но няма да можеш да запишеш следващия семестър, ако не си взел изпитите на всичките курсове на текущия семестър.
Би трябвало да можеш да продължиш само с Java невзет примерно, защото в професиите има такива които са с optional JAVA
На края на нивото (август месец) ако достатъчно желаещи, ще направим една поправителна сесия за всички, които не са успели да вземат някой изпит през семестъра.
Благодаря за отговорите и проявеното рзбиране.
:)
На откриването на Java-та Наков каза, че още не са решили дали да може да се преминава в следващо ниво и с колко невзети, така че ще има вероятност да се осъществи, ще чакаме последващата информация.