Judge система
Здравейте!
Като всички нулеви тестове връщат правилен резултат, но не и реалните, как да се ориентирам коя част от кода ми куца?
Здравейте!
Като всички нулеви тестове връщат правилен резултат, но не и реалните, как да се ориентирам коя част от кода ми куца?
Ако е задача с рисуване виж дали не са ти дадени изрично някакви зависимости в условието. Ако са задачи от изминали изпити, може да видиш всички инпут и аутпут отговори
Ами ако всики нулеви са ти верни, значи би трябвало и някаква част от от другите да са ти верни. Гледаш колко са, ако са примерно 30 от 100 верни и в задачата имаш 3 броя основни операций, значи явно в 2 от операцийте не работи. Ако получаваш 90 от 100, значи трябва да се замислиш за крайните случай, тези който граничат с забранените по условие.
Но като цяло то на всеки кода му е различен и има много начини за решение на задачите. Така че всеки сам трябва да стигне до извода, къде точно му е грешката в зависимост от това каква логика е използвал за решението на задачата.
Благодаря за бързите отгвори, справих се
За да не отварям нова тема - слагам код в judge системата и на един от тестовете има грешка. Обаче като натисна бутона да покаже входа нищо не става, дали не е някакъв бъг. Иска ми се да видя при какъв вход гърми (задачата е една от домашните ми)
мерси!
За съжаление са ни махнали тази опция. И при мен я няма вече.
Вече може да ги виждате.