[Tecchnical Issue] Java Basics - Качване на първото домашно
Имам проблем с качването на домашното.. Дава ми максимален размер: 0GB ии не се качва..
Имам проблем с качването на домашното.. Дава ми максимален размер: 0GB ии не се качва..
Имам същия проблем като колегата, мислех да пускам тема.
Оправих го, пробвайте пак.
Здравей,
Ограничението сега е 2 МБ, а само .ехе ми е 2,4 , общо архива е 9.4, не може ли да се увеличи ограничението?
Ако някой се чуди как да побере и задачата с pdf-a в 2 МБ, единственият нужен .jar в lib папката(поне при мен) е itextpdf-5.5.0.jar.Премахнете всички останали от build path-a и от папката съответно :)
Въпреки това не е зле да качите лимита поне на 4 МБ, при максимална компресия архива ми е 2,400 КБ.
Както и да го въртя, архива ми заедно с jar и exe файловете е около 5.5 МВ, което е доста извън лимита.Според мен би било разумно лимита за това домашно да е около 10 МВ.
Здравейте колеги,
как си организирахте домашното, кои директории включихте в архива, тъй като при мен
(bin + src директориите, exe файла, двата текстови и шрифта.ттф ) > 2 MB, равни са точно на 2.3 MB, но повече от лимита.
Благодаря предварително :)
Здравейте, аз съм от новия курс(Java Basics януари) и също немога да прикача домашното, архива ми е с размер 4,8MB. Само .exe-то и .jar-а неархивирани са 5MB...
Идеи?
Аз също съм от новия курс Java Basics и не мога да смъкна домашното под 2МБ, най-малкото понеже смао PDF библиотеката ми е повече. Все някой от предишните групи трябва да е успял, моля светнете и нас новаците какво правим грешно.
Просто недейте да качвате библиотеката. Варианти няколко.
1) Сложете някакъв файл с обяснение какво и откъде сте ползвали.
2) Може да качите jar-чето някъде и да дадете инструкции какво да направи проверяващият ако иска да подкара програмата, примерно да свали файла от даден линк, къде и как да импортне и т.н.
3) И понеже едва ли на всеки ще му се занимава с това, може да сложите един sample PDF, да покажете резултата от цялото нещо.
4) Принципно може да си качите кода и в сорс контрол система и да дадете линк, но пък така се нарушава анонимността на домашното, така че отпада като вариант.