Tech Module
Добър ден! Аз съм от януарския курс по Основи в програмирането.Във всички коментари и въпроси които изчетах не ми станаха ясни доста неща.Първото е това че Fundamentals модула(който до сега беше като Entry модул) е вкаран в Tech, но ние вече сме го минали , дори и практическия изпит(издържан успешно)!.Това означава ли че сега пак ще се наложи да го минавам, а след това и СЪЩИЯТ ПРАКТИЧЕСКИ ИЗПИТ,което означава че изпита на 24 април е бил напразенен, или ще се признае и направо ще започнем от втория курс по другите технологии месец след началото на 17 май.Другия въпрос е свързан с плащането - 180 лева онлайн, 360 лева присъствено струва целия четиримесечен курс,с всички технологии,нали.И последното нещо което не ми е ясно по колко пъти на седмица ще имаме упражнения в Tech модула на седмица.Благодаря предварително,ще се радвам ако получа адекватен отговор най- вече на първият въпрос :).
Toва означава че за мен курса не започва 17 май, а месец по късно ,след като свърши първия модул,който аз вече съм минал,така ли?
Точно. Оценката ти се признава. Можеш да погледнеш тази тема, същите тези неща се обсъдиха и там
Аз от тoва което прочетох из форума, разбрах че за да си вземем останaлите кредити за Programming Basics(сега сме с по 3), а трчбваше да бяхме с по 9, ше трябва д анаправим Programming Basics от Tech Module за останалите 6 кредита.