Хора без собствен сайт
Здравейте, тъй като на първата лекция ми стана ясно, че като мен има хора, които не разполагат със собствен сайт, дали ще е възможно някой, разполагащ с такива да помогне?
Благодаря предварително :)
Здравейте, тъй като на първата лекция ми стана ясно, че като мен има хора, които не разполагат със собствен сайт, дали ще е възможно някой, разполагащ с такива да помогне?
Благодаря предварително :)
Аз имам блог, но мисля да го използвам точно с тази цел. Ще опитам да намеря сайтове и ще дам знак тук до седмица :)
Поздрави, Дани :)
Здравейте, аз освен фирмен сайт, който искам да използвам за целите на курса, имам и личен блог, който ще се радва на малко внимание и оптимизация. Мога да го предоставя на някоя девойка (тъй като темите, за които пиша са главно майчинство, кухня, козметика)
Здравей, адашке :) Къде мога да ти пиша за блога?
в профила ми има facebook профил, заповядай :)
Би ли ме добавила ти, че не го откривам в профила ти, а във ФБ има и други мацки с това име :) Alexandra Masleva съм във ФБ.
Мога да дам около 8 сайта, свържете се с мен на имейл stoyanov [at] webvisuality.com
Аз също нямам собствен сайт. Ще Ви пиша.
Здравей! Да ти е останал един свободен сайт, който би искал да ми предоставиш по време на курса ? :)
Здравейте, дали има някой с неизползваем сайт да услужи :) Благодаря предварително!
Супер, благодаря ти много!
Весели празници! :)
Весели празници :)