График - Programming Fundamentals от Tech-Module
Здравейте,
Сега отварям графика за предстоящия Tech-Module и виждам, че упражненията са или от 10:00 - 14:00 или от 14:00 - 18:00. А тези от нас които са за записали присъствена форма, но ходят на работа и преди 18:00 е невъжможно да присъстват на упражненията какво правят? Дали ще им се пишат някакви отсъствия (изобщо ще се следи ли за присъствие) и съответно дали ще се качват видеа от упражнението. Или да разбирам, че в този период всеки който има проблем с определена задача или тема, може да търси помощ? Частта с упражненията така и не ми стана ясна, дори и след като изгледах отново видеото с представянето на новата програма.
Мерси предварително за отговора
Мерси Габи за отговора.
Аз съшо видях, че на сайта пише че упражненита са от 18:00 до 22:00, но реших че по-релевантен е екселския файл. По залите също не мога да се ориентирам, след като в графика на залите за нито една нито една не видах курса да е споменат.
Относно лекциите, поне за тях е 100% сигурно че ще има група от 18:00 до 22:00 :)
За упражненията бяха ми казали, че ще са през деня и може би грешката е в страницата на курса.
Предполагам до дни ще се разбере, но много лошо ако вярно се окаже че упражнения има само през деня.